Tek Mesaj Görüntüle
Eski 14-06-2006, 00:55   #1
Eskiz
Forum Üyesi

Eskiz is on a distinguished road
Herkes Sizi Bekliyor, Buluşmuyor muyuz?

Uzun süredir forumu takip edemiyordum , şimdi girdiğimde aklıma ilk gelen bu yaz kazara aksilik çıkmazsa buluşup buluşamayacağımız oldu ... şaka bir yana içtenlikle orda olmak istiyorum...

Özenle seçilen kelimeler insanları ya üzer ya da gayrete sefkeder derler... Şimdi benim düşündüklerim gönülden inanıyorumki size bir gayret katacaktır.

Benim gibi birçok mimarlık öğrencisi şuan yaz planlarını yapmakla meşkul... biten projenin ardından gidilecek tatil yerleri , memleket özlem turları aklımızın tam ortasında bitmek bilmeyen soruların cevaplarını aratıyor. Bunun yanında daha önce yaptığımız ve katıldığımız buluşmalarda aldığımız mimarlık tadını arar gibiyiz,tam zamanı değil mi?
... Sosyalliğe dayanan eğitim sürecimiz içerisinde önemli bir yeri olan UMOB'dan bu yıl da bekletilerimiz yüksek.

Bir dönem önce olan sorunların devamında benim gibi bir çok öğrenci olan bitenden haberdar olmak istiyor. Bu nedenle özellikle girdiğim forumda henüz kayda değer bir tartışmanın , bilgilendirmenin yahut planlamanın görülmemesi insanları ikileme sokabilir.

En kısa süre içerisinde Arkitera işbirliği ile Organizasyon Komitenizin geniş bir başlık altında planlamanın ve beklentilerin tartışılacağı bir başlıkta bizimle buluşmasını temenni ediyorum.

Mimarlık öğrencilerine yansıtacağınız olumlu bilgiler , ciddiyetiniz ve UMOB'un mimarlık eğitimindeki yeri eminim birçok mimarlık öğrencisini Trakyada buluşturacaktır.

Trakyalı arkadaşlarımı geniş bir bilgilendirme ve tartışma için Arkiterada yada duyuracakları başka bir platformda bekliyoruz...

Kolay gelsin
Eskiz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla