Tek Mesaj Görüntüle
Eski 10-06-2006, 19:38   #29
gün
Forum Üyesi

gün'in Avatar'ı

Ankara
Mimar
gün is on a distinguished road
demokrasi kültürü yoksun birisi mi? o ben miyim? bravo valla, sizinle herşeyi tartıştım, tartışıyorum da. tarıtışan adam demokrasiden anlayan biridir. hiçbirinize de kötü bir söz söylemedim.

yazdıklarınızı anlamıyorum. arkadaşın biri fatihe rahmet diye bir konu açıyor ve bu konu dışında herşeyi koyuyorsunuz buraya burada söylediğim şeylerden ötürü binbir yakıştırmalar yapıyosunuz.

eleştirdiğiniz şey ne? caminin fazla hastanenin az olması mı? neden diye hiç düşündük mü? bi sebebi vardır herhalde. ibadethane yaptırmak devletin sorumluluğunda olan bir şey değil ki. tamamen dernekler eliyle yürütülüyor ve yıllar sürüyor...var mı peki bunun aksini yapanlar? bunu soruyorum. yoksa neden yok? bunu da soralım o zaman. sorun ben değilim ki. fikirlerimi söyledim diye hep tuhaf tuhaf yakıştırmalar geliyor aklıma hayalime gelmeyecek. ben kime sen şunu bunu oku demişim? ya da sen hiç bişeyden anlamıyosun demişim? varsa yukardaki istatistiğin yorumunu dini kavramlarla dalga geçmeden yorumlayacak biri yapsın. ben de merak ediyorum. camiler çoktur öyleyse halk gericidir, bu mu yani sonuç? değilse o zaman yazın ki tartışalım, anlaşalım.

beni tanımadan, görmeden, konuşmadan nasıl bana ithamlarda bulunuyorsunuz anlamıyorum..

kolay gelsin.
gün offline   Alıntı Yaparak Yanıtla