Tek Mesaj Görüntüle
Eski 28-06-2002, 17:09   #26
müzi
Forum Üyesi

müzi is on a distinguished road
Talking merhabalar

Neden iş değiştirmeyi ve seni bu kadar yaşamdan bile zevk almayacak duruma sokan işinden ayrılmayı düşünmediğini anlamıyorum. Ben bu gün gördüm bu konuyu ve okudum. Ama çaresizlik çok uç bir noktadır eğer içine düştü isen. Ama sen hala orada çalışıyorsun ve katlanıyorsun. Ben de 7 sene oldu okulumu tamamlayalı ve mimarlık ilk tercihimdi ve en çok istediğim meslekti. Hala da severek yapıyorum herşeye rağmen. Ve kimse ama kimse ister uzaylı olsun isterse dünyalı aptallar bu sevgimi ve mesleğime olan inancımı yok edemez. Ben de yaşadım saçma sapan anlamsız ve gereksiz bir sürü şey bir sabrettim iki sabrettim ama baktım karşıdakinin umurunda değil kendine göre devam ettiriyor hayatını ben de işimden ayrıldım. Kendi başlarına kaldılar. Çünkü o karşıdaki uzaylıyı etkileyen bir şey yok. Zarar gören sen oluyorsun. Niye ki? Yarın belki o olmayacak, kimse olmayacak yanında. Sadece sen olacaksın ve yoluna devam etmek yaşamak zorunda olacaksın. Ama bugün, senin yarınını çalmakta o uzaylı. Onun için onu bugününde sensiz bırakmak en iyisi. O nasıl olsa yürür gider. Ama senin yürümeni kimse engellememeli. Hepimizin yürümesini kimse engellememeli. Bol şans.
müzi offline   Alıntı Yaparak Yanıtla