Tek Mesaj Görüntüle
Eski 05-06-2006, 10:05   #3
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 16
Ben de ilk baktığımda bu reklamların 1984 filminden çıkmış big brother'ın kitlelri etkisi altında almışken elindeki balyozu ekrana fırlatan atletik kızımız zamanlarından çok fazla etkilendiğini ama bence başarısız olduğunu söylemek isterim.

Her zaman en iyiler pazar lideri olamıyorlar.

Açıkçası uzakdoğru gibi kopyalamayı seven ama tasarım olgusunu ön planda tutmayı sevmeyen kişiler donanım üretiminde pay sahibi olurlarsa fiyatlar ucuzlar belirli bir standardizasyon olmaz. Olmadı da.

Windows tamam pek güven vermedi. Vermiyor. Ama üzerinde daha fazla aplikasyon yazıldı durdu. Neden IBM klon bilgisayara izin verdi ve teşvik etti. Her tarafata bir kaç mac varken yüzlerce pc oluverdi. MAC burnundan kıl aldırmadı.

Hah IPOD olmasaydı APPLE'ın durumu nice olurdu merak ediyorum. Sadece bir MP3 player kurtardı ama yine de helal olsun diyorum onlara.

Bazı üniversitelerde grafik konusunda tek bilgisayarın MAC olduğu iddia edilir.

Artık doğru değildir. Ben de MAC'e imrenerek bakarım. Ama bu her parçası sadece bir fabrikadan çıkan özel bir binek otomobil gibi bir şey. Tamam şahane ama bütünüyle tek merkeze bağımlısınız.

Daha MAC üzerinde Windows çalışacak haberinin mürekkebi kurumadan yayınlanan bu reklamların bence seyredilecek bir kaç ufak film parçası ötesine geçmediğini düşünüyorum.

Nerede 1984 -. Nerede bu filmler.

Bu arada Windows'un Mac üzerinde çok stabil olmayacağını düşünmekteyim.

Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler?

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ
ayasofya offline   Alıntı Yaparak Yanıtla