Konu: Şevki Pekin
Tek Mesaj Görüntüle
Eski 14-05-2002, 18:13   #18
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 55
Re: millagro

Alıntı:
Orjinal mesajı gönderen: şevki pekin
Kişinin işi ile tanınmasını ikiye ayırmak mümkün. Birinci grupta müşteriler, yani mimarlara iş veren kişiler ve gruplar var. Kanaatimce bunlar arasında yeterince tanınıyorum. Zaten bu sayede bugüne kadar (1974’ten beri) yılda ortalama 8-9 iş yaptım. Bu yaklaşık irili ufaklı 250 iş eder.
İki gruba ayırdığınız PR hedef kitlesinin "müşteriler" kısmında tanıtıma ihtiyacınız olmadığını belirtiyorsunuz.
Siz ya da sizin gibi kaliteli ürünler ortaya koyan başka mimarlar tanıtım yapmadığından mortimes'ın "...adını anmak istemeyeceğim bir dolu mimarın garabeti ile "yıkılıyor" ortalık? " olarak ifade ettiği duruma geliniyor.

Hoş o duruma da gelinmiyor ya...

Günümüz mimarlığı ile ilgili konularda mimarlık medyası hariç olmak üzere, genel medyada ya Ahmet Vefik Alp haberi ya da daha dün haberini gördüğümüz gibi "yurtdışında yaşayan ünlü Türk mimar" haberi ile karşılaşıyoruz. (Yaklaşık iki yıldır her gün günlük gazeteleri, iş olarak takip etmek zorunda olan birisi olarak yazıyorum bunları)

Bu "titiz", "duyarlı", "son derece düşünceli" durum (Sadece sizin için değil düzeyli iş yapan hemen hemen tüm mimarlık ofisleri aynı durumda) acaba mimarlığımıza zarar da vermiyor mu?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla