|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3dmax aktivasyon kodu
3dmax aktivasyon kodlarına ihtiyacım var 3dmax 2008 yükleme yapamadım bilgisayarıma ve problem yaşıorum bilgisi olan varmı ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu tip programlar satınalındığında ilgili firma vermiyor mu bu kodu ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
veriyor ama crack dosyasının içindeki serial number lar tutmuyor ne yazzıki veya ben beceremiorum aktive etmek hep problem yaratıor bu programlarda ben sadece bilen birisi varsa söliyebilirmi die araştırıorum yükledim programı ama aktiv halle getirirsem rahat rahat açarım programı ve projeme devam ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Anlaşılan kuralları bir yana koydum, forumu da okumuyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben açıkçası kendimi çok kötü hissediyorum direk uyarı gelio kural ihlali olarak türkçeyi güzel kullanmadıgım için ama hızlı yazdıgım için unutu veriyorum sayın yönetici dikkat etmek gerekior muhakkak ama insan unuttu veriyor ne yazzıki
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Kural ihlaline verdiğiniz tepki bile kuralları darmadağın ediyor. Bari bu mesajınızda biraz özenli davransaydınız..
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Siz gerçekten ya okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamakta bir takım pürüzler içindesiniz. Size verilen uyarıların hiçbirisi Türkçe yazımıyla ilgili değildi. Çoklu ceza uyarısı göndermek mümkün olsa oradan da koleksiyonunuza katacağınız çok malzeme var bence.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tamam peki anladım çok enteresan cidden bir öğrenci lisanslı program nasıl kullanabilir ? Bu durumu çok merak ediyorum sayın yöneticiler ve üyeler tabikide bende isterim orjinal programı kullanmak ama şu ekonomik şartlarda imkansız gibi birşey benim için neyse iyi akşamlar
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]()
''Bir tasarım ancak biri onu kullandığı zaman bitmiş demektir'' En son architect9 tarafından düzenlendi : 20-05-2008 23:13. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Açıkçası sizin öğrenci kimliğinizi görmedik.
Görmemiz de gerekmiyor. Yani kim öğrenci kim değil bunun kontrolünü yapamayız. Ayrıca öğrencilerin bu tür programları kullanması ŞART değil ki. SketchUp kullanın. Öğrenciye bedava ya da çok cüz-i ücretleri olan programlar kullanın. Örneğin SketchUp, örneğin ArchiCad. Max Türkiye'de öğrenci versiyonu çıkarmıyorsa kendi bileceği iş. Başka program tercih ediniz. Şart mıdır? Neden illa ki profesyonel modelleme ve canlandırma yazılımlarına ihtiyacınız var. Hocalarınızı onları mı şart koşmuş? Hiç sanmıyorum. Biz burada kimsenin hangi programı yasal mı yoksa değil mi yüklemiş diye sorgulamasını yapmayız ve hiç yapmadık. Ama hiç kimse de burada yasal olmayan şeyler isteyemez. Öncelikle saygısızlık. Bu forumda bu tür isteklerin tepki doğruacağını anlamak için forumu şöyle bir okumak yeterli. Hiç bakmadan bodoslama daldınız. Yani ben anlamıyorum forumda hiç bir şey okumadan direkt istekler hem de kırma isteği. Öğrenci nasıl alsınmış. Almasın efendim. Ucuzları bedavaları da aynı işi görüyor. Öğrenciler de iyi kullanıyorlar sonuç tasrımı ortaya koyuyor. Hocalar da memnun. Ancak sanki projenizi yoktan var edecekmiş gibi en en en son sürüm Max olacak üzerine bir de en son sürüm VRay. Sonra kıramadı diye sinirlenecek. Yapın SketchUp ile ne güne duruyor. Bu konuda yine bir yasa dışı isteğiniz olursa forumda ihrac edileceksiniz bilginiz olsun...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tamam anladım sayın yönetici çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim ayrıca hocalarımız bizlerden bu programları kullanmamızı talep etmese bizlerde bu tip çabalara girmeyiz sanırım yasal olmadıgının bende farkındayım sayın yönetici neyse iyi akşamlar bu konu çok uzun sürdü gerek yok sayın yönetici iyi akşamlar
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
Archicad'in öğrenci versiyonu mevcut. Öğrenci belgesi beyan ederseniz 1 yıllık öğrenci lisansı veriyorlar. Bağlantıyı aşağıda veriyorum..
https://eduregistration.graphisoft.com/
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok teşekkür ederim sayın rtheme iyi akşamlar
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Kendisini bulur buraya davet eder ve neden böyle bir şey yaptığını sorgularız. Siz de "yalancı" durumuna düşmemiş olursunuz. Eğer üniversitede kurulu program varsa, ödevinizi çalışmanızı üniversitenizin laboratuvarında yaparsınız. Hocanız size ödev veriyorsa bunu SAĞLAMAK ZORUNDADIR. Benim öğreniclerimden bu tür talepler geldiğinde ben bölüm başkanına yönlendiririm. İzin alır ve laboratuvarı kullanır. Okuldaki yazılımların yasal olup olmaması, okulu bağlar hocayı da değil. Evet hangi meslektaşımın "Aman MAX kullanın SketchUp ile modellerseniz yakarım". Hatta bunu gidip açık açık "Arkitera Forum'a sorabilirsiniz" dediğini açıklamanızı bekliyorum.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|