|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3d max 2008 sorun :(
merhaba;
3dmax 2008 yükledim ancak açamıyorum ikona tıkladığımda 3d max 2008 yazan pencere çıkıyor ama daha sonra kaybolup programı açmıyor neden kaynakladığını bilen ve yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim bu arada 32 bit yükledim bununla alakalı olabilir mi? şimdiden teşekkürler umarım halledebilirm ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
İşletim sistemin nedir? 3ds max 2008 lisanslımıdır? Bunları belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
windows xp kullanıyorum ama ram dan kaynaklanıyor olabilir sanırım...
En son SeD_a tarafından düzenlendi : 17-03-2008 12:26. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
kaç MB ram in var ki ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sed_a Max açılırken sağ alt bazı *.dllc dosyalarını yükler. Bu yükleme esnasında bozuk olan dosyaya geldiği anda kapanır. Büyük ihtimal biped.dllc dosyasında takılıyordur. Max klasörünün içinden (c:\program files\Autodesk\3ds max 9\stdplugs bu klasörün içinde) bu dosyayı bul kes (önemli olan kesmen kopyalaman değil) masaüstüne yapıştır sonra maxi tekrar çalıştır. Oldu mu? Olmaz ise başka bir yol deniyelim
![]()
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
1gb ram ama onunlamı ilgili tam olarak emin de değilim... 3. boyut teşekkür ederim hemen deniyim umarım olur
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
malesef sp 2 yuklu ama zaten :S |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
O zaman "3. boyut" un dediği gibi .dll hatası olabilir demek kalıyor ama öyle birşey söz konusu olduğunda hata mesajı vermesi gerekir benim bildiğim şu şu dosyan eksik diye, sendeki direk hiçbirşey demeden göçüyormuş, ilginç
, en iyisi aldığın yere danışıver ![]()
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Son aldığım habere göre halletmiş sorunu, microsoft.net framework yükle dedim O'na, bir de kurulumu yanlış yapmış olabilir diye anlatıcı bir link verdim...Artık hangisini yaptı da düzeltti, orasını online olunca öğreneceğiz
![]()
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
nesriny yardımların için gerçekten çok teşekküğr ederim..
sayende artık 3dmax im çalışır vaziyette framework yukleyince çalıştı geçen gün format atmıştım bilgisayara sanırım hatalı bir yukleme yapmışım ya da eksik, framework le hallettimm çok ama çoookk teşekkürler ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|