|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
RPC yi program ekle kaldırdan kaldıramıyorum
RPC konusunda iki tane sorunum var. Birincisi rpc lerim c: de çok fazla yer kapladığı için map dosyasından alıp d: de ki farklı bir klasöre taşıdım ,fakat bu sefer mac rpcleri görmüyor. Bu dosyayı nasıl max e tanıtırım. İkincisi Program ekle kaldırdan rpc yi kaldırmak istediğimde resimdeki hatayı veriyor.Nasıl düzelitirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Programı kaldırmadaki sorununu anlayamadım.
Rpc leri koyduğun klasörü configure user path / external files / add path ile gösterirsen max'i bir dahaki açışında görür.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tamam teşekür edeirm dediğiniz şekilde rpc lerin yerini tanımladım, fakat program ekle kaldır da şu anda 3 tane rpc görünüyor ve kaldırmak isteyince de yukarıdaki uyarıyı veriyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
1 - Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın....
(Çalıştır'ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.) 1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden 2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin 3- Microsoft 'u açın 4- Windows 'u açın 5- CurrentVersion 'u açın 6- Uninstall' ı açın (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin... Saygılarımla Mehmet ATASAYAR |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
regedit tehlikeli bir oyuncaktır. Önce yedekleseniz iyi olur.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
@ Omer Yilmaz Bence Fazla bir tehlikesi yok pc'yi çökertmeye yönelik bir araç değildir sadece onarım yapar......
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|