|
|
#1 |
|
|
Merhabalar;
Yaklaşık Olarak 1-1,5 Ay önce 3d max kullanmaya başladım.Yapmış olduğum ilk projemi sizler ile paylaşmak, sizinde görüş ve fikirlerinizi almak istedim. Teşekkür ederim.. [http://img84.imageshack.us/img84/9937/aydininsaatb12du4.th.jpg] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Tebrikler. 1-1,5 ayda çizilen bir projeye göre iyi bir çalışma. Kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
İlk projene göre çok güzel...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
1.5 ayda bukarda yaptiysan cok iyi durma devem et derim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Teşekkür Ederim Arkadaşlar ilgi vede alakanıza. Render ve Işık Olayında biraz daha yol kat edebilirsem eminimki daha hoş olacak.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Güzel olmuş hakikaten tebrikler.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Tebrikler
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
tebrıkler gerçekten güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu kadar kısa zamanda iyi bir çalışma tebrikler
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok güzel olmuş, bu ilk denemeyse yakın zamanda harikalar yaratacaksın demektir.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
cookk güzel olmuss tebrik ederim.basarılarının da devamı dilegiyle
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
Sevgili arkadaşlar gerçekten güzel ve içten görüşlerinize teşekkür ederim.Umarım daha da iyi şeyler yapacağım.Saygılar(!)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
ellerine sağlık. inşallah ben de bir an önce şu programı öğrenip ben de birşeyler çizerim
En son lumina tarafından düzenlendi : 23-10-2007 02:57. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Açıkçası "şahane" "tebrikler" yerine biraz daha yönlendirici olunmasını beklerdim.
Evet ilk projeye göre iyi ama böyle övmek yerine eleştirmek kişiye daha faydalı olacaktır. Binanın köşesindeki kapkara bölüm. Genel tasarıma ters perdeler Garip bir bahçe duvar garip bir kapı basık ve içeride kalmış bir apartman kapısı. Kemere uygun olmayan üst tasarım. Kağıt şeklinde bir çatı ve tabii garip bir korkuluk. Çatıda teras mı var. Bunlar düzeltilmeli. Biraz daha beğenimizi yükseltebilir miyiz?
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
İlk projene göre ışık kullanımın gerçekten güzel olmuş. Ama max çok büyük dikkat ve sabır isteyen bir program. Çiziminin üzerinde vakit harcamaktan kaçınmamalısın bence. ne kadar çok uğraşırsan o kadar az hata yaparsın. Mesela üst kattaki pencerenin önündeki korkulukları bir de giriş kapısının yanındaki balkon gibi çıkıntıları bir daha gözden geçir bence. Ufak tefek detaylara dikkat edersen çizimin daha kaliteli görünür.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|