|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3ds Max ve Vista
Arkadaşlar; Vista işletim sisteminde 3ds Max kullanan var mı?
Laptop alacağım fakat Vista Max konusunda problem çıkarabilir diye gönül rahatlığıyla gidip alamıyorum. Aktif olarak kullanan varsa, ben kullandım şu sürümü şu yamayla kullandım sorunsuz çalışıyor diyebilir mi? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vista kullanan yok mu yani ?
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Vista Ultimate 64bit olan versiyonda çok sorun yaşattı bana. Mecburen 64bit XP ye geçtim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
laptopların içinde mevcut olan Vista 64 bit mi...
ne gibi sorunlar çıkarıyor? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar ben de yeni laptop aldım ve işletim sistemim vista. Mimarlık okumaya başlayacağım ve aynı kaygıyı yaşıyorum. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler...
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Max 8 kullanan var mı, Vista da problem çıkarmadığını söyledirler doğru mudur?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Öncelike Vista'nızın 32 veya 64 bit olduğunu öğrenmelisiniz. Buna göre MAX 9 'un 32bit ve 64 bit sürümlerinden size uygun olanı yüklemelisiniz. Bundan sonra yapmanız gereken bu sorunu çözen yamayı indirip kurmak (yamanın boyutu 150 mb)
Forumda link vermek yasak olduğundan linkleri iletemiyorum. Ama biraz ararsanız bulabileceğinize eminim. Saygılar ---- Ek: MAX 8'in sorun çıkartmadığını bir çok yerde okudum |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Forumda link vermek yasak değil. Forumda reklam yapılmasına, "köylü kurnazı" olunmasına izin vermiyoruz sadece.
Bu bilgi çağında bilgiyi yasaklamayı kim düşünebilir ki...
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Söylememe bile gerek yok ama ne olur ne olmaz: Yasalar çerçevesinde olduğu sürece elbette.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba Arkadaşlar Geçengün 3 Tane Diz Üstü Bilgisyara İşletim Sitemi Kurdum Bunlardan2 'si Xp Prof. 1'side Vista idi..
Vista Kurulu olan bilgisyara max9 kurdum fakat açmadı.. max7 kurdum açtı.. sebebine gelince max9'un 64 bit olanını kurmamıştım büyük ihtimal o yüzden kaynaklanıyo.. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Tekrar ediyorum: Gönderilen linkler yasalara uygun olmalıdır. Lütfen tekrar etmeyiniz.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben de bu sene laptop alacağım. artık vista'nın daha iyi olacağını ve bir süre sonra xp nin geride kalacağını öğrendim. ancak bi çok arkadaşım vista da zorlanıyor. mimari tasarım programlarına uygun olabilecek özellikleri söyleyebilir misiniz acaba? almışken iyi bir şey olsun
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Lütfen beni bağışlayın, fakat gönderdiğim linkler yasadışı linkler değildir. Ben de yasadışı program indirme/kullanma konusunda çok dikkatliyimdir, kullandığım ve yüklediğim diğer programlar ve yamalar gibi bu dosya da tamamen yasaldır İçinde Autodesk'in kendi "setup" dosyası ve kendi "readme" dosyası bulunmaktadır. Dosyanın orijinal ismi: Autodesk 3ds Max 9 Extension 1'dir ve Autodesk'in kendi yayınladığı orjinal, yasal bir yama (patch'tir). Kesinlike "crack" denilen program kırmı dosyası içermemektedir. Readme dosyasında yazanlar: Kod:
Additional Notes about Autodesk 3ds Max 9 Extension 1 This document contains the latest information about Autodesk® 3ds Max® 9 Extension 1. For new and updated information about all Autodesk® products, visit our website at: http://www.autodesk.com/ Installing/Uninstalling Autodesk 3ds Max 9 Extension 1 on Windows XP Install Before you install Autodesk 3ds Max 9 Extension 1, you must have Autodesk 3ds Max 9 installed, authorized, and functional. To install, perform the following: · If installing under Vista 64-bit, please turn UAC off. · Double-click on the Setup.exe icon and follow the installation instructions. Uninstall · You cannot uninstall 3ds Max 9 Extension 1. Known Problems and Limitations in 3ds Max 9 Extension 1 Display · The Display all triangle edges setting does not work correctly in DirectX®10 display mode. · There are display issues with running 3ds Max in DirectX10 display mode in Microsoft® Windows® Vista™. · There are some performance issues when you zoom in and out of viewports. Animation · Instability occurs when trying to reopen a scene that had animation layers inside of the animation mixer. Operating Systems Windows Vista · Windows® Aero desktop users in Vista who are running DirectX 9 display mode may experience white flashes in the viewport. To work around this, right-click the 3ds Max 9 icon and select Properties. Locate the Compatibility tab and activate the “Disable Desktop Composition” checkbox. Vista will temporarily switch the desktop theme to Windows Vista Basic when 3ds Max is launched. · Users with pressure-sensitive devices such as pen tablets may experience performance problems and loss of UI items, such as the Quad Menus. This is caused by Vista enabling additional functionality whenever pressure-sensitive devices are detected. To prevent this, turn off the Pointer Options for Pen and Input Devices in the Control Panel. · Users running Windows Vista 64-bit must deactivate UAC to run 3ds Max 9 Extension 1. Autodesk, Backburner, FBX, and 3ds Max are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc./Autodesk Canada Co. in the USA and/or other countries. mental ray is a registered trademark of mental images GmbH licensed for use by Autodesk, Inc. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product offerings and specifications at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document. © 2007 Autodesk, Inc. All rights reserved. İlginize teşekkür ederim Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Efendim.
Bunu AutoDesk'in sitesinden indirmek ayrıdır. Sizin verdiğiniz yerden indirmek farklıdır. Neden? AutoDesk bu yamayı indirenlerden bir veritabanı oluşturmak isteyebilir. Veya sadece ABD kullanıcılarının indirmesini isteyebilir. Yerel kullanıcılar yerel sitelerden yine kayıtlı iseler indirmek durumundadırlar. Siz bu programı AutoDesk'ten sitesinden linklemediğiniz sürece ayasal olursunuz. Çok dikkatli olabilirsiniz ama buna da dikkat etmek gerekir. (Not: Arkitera veya forum AutoDesk'in koruyucusu değildir. Her yazılıma ve her yazılım şirketi telifine sahip olan firmaya aynı muameleyi gösterir.)
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|