|
|
#1 |
|
|
arkadaşlar öncelikle merhaba 3ds max 9 kurdum ama program açılmıyo program files içinde "dll"dosyalarının yuklenemediği ile ilgili bir hata veriyo ancak yonetici olarak program çalışabiliyo ama programı kullanırken iç içe geçmeler oluyo ve donmalar oluyo xp ye geçmek istedim ama bilgisayarda xp driver olmadığından geçiş olmadı acaba vista uyumlu bir maxımı beklemeliyim yardımlarınız bekliyorum....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Satın aldığınız yer ile görüşmeniz gerekiyor. Size programı 5000 Avro'dan fazla paraya satan bir firma bir zahmet gelsin de programı size kursun değil mi efendim.
İnadına "r" harfi kullanmadığınız için ve bunu daha önce de yaptığınız için aslında 7 gün uzaklaştırma almanız gerekiyor. Bson uyarı artık.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
kimi_33
vista ya max kurulumunda böyle sorunlar oluşabiliyor ve ne yazıkki pekte düzelmiyor sen kesin çözüm olması açısından xp ye geç bence |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
microsoftun tasarladigi vista da, microsoftun tasarladigi office te bile sorun oluyor. kaldiki vistayi yapanlarin ilk derdi mimarlarin programlarindaki aksilikler degil MALESEF. vista cok yeni ve cok acik var. bu yüzden bencede xp suan icin daha mantikli bir tercih.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
autodesk sitesinden SP2 yi yüklersen çalışır.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|