|
|
#1 |
|
|
3d studio max 9
merhaba ben 3d 9 kurmaya çalışıyorum ama birşey duydum aşağıdaki resimde hangi seçeneği seçersem eğer 2 bilgisayarın monutöründe de aynı şekil üzerinde çalışılabilir yardım ederseniz sevinirim...
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Umarım bizimle dalga geçmiyorsunuz.
Dalga geçmediğinizi düşünelim. Efendim çift monitörde görmek ayrı bir şeydir. Satın aldığınız MAX'in çalışma şekli ayrı şeydir. Nasıl satın aldınız? Size satarken doğru dürüst bilgi vermemişlerse SAYISAL GRAFiK Web Sitesi - CAD / CAM / CAE / GIS / Multimedia Çözümleri Adresine başvurunuz. Satıcının ismini vererek yardım isteyiniz. Size bir seri numarası vereceklerdir. Siz de onu authorization işlemi ile kayıt altına almalısınız. Bu işlemlerden geçmiş birinin bu adımda soru sorma olasılığı düşüktür.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 21-08-2007 22:52. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sanırım mltc başka bir konudan bahsediyor.
max'de aynı model üzerinde iki ayrı bilgisayarda nasıl çalışılabileceğini soruyor. sanırım şu anda böyle bir özellik bulunmuyor. fakat iş bölümü yapıp parçaları ayrı ayrı kendi koordinatlarına oturtmak da zaman kazandırabilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
max 8 le beraber bu çalışmaların ağ üzerinden yapıldığını biliyorum fakat aynı modeli 2 ayrı makinada aktif olarak açmak mümkün değil bildiğim kadarıyla-- ancak mltc bunu sormuyordu sanırım sadece diğer monitörden izlemekden bahsediyordu
onun cevabını da ayasofya vermişti zaten ama bu durumda aklıma bir şey geldi acaba ağ üzerinden çalışmada sadece verilerin depolandığı bir birliktelik mi vardı yoksa laider ın söylediği gibi aynı modeli birden fazla makinadan eşzamanlı kontrol etmek mümkün mü ? yada benzeri birşey |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Konu konuyu açtı.
Tek modeli aynı anda fgaklı makinelerde açmak mümkün değil. Ancak tek modelin render'ını (tek kare bile olsa) farklı makinelerde render etmek mümkün. Yani bir makinenin 10 saatte tek başına yapacağı render'ı 10 makine bir saatte çıkartabilir. (Tam havuz problemi gibi olmasa bile mümkün) Backburner diye bir eklenti MAX ile beraber geliyor.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|