|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3ds max 9 dosyalarını 3ds max 8'de açmak
3ds max 9 ile kaydedilmiş dosyaları 3ds max 8'de nasıl açabilirim?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Max geriye doğru dosya kaydetme özelliği sunmaz efendim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ya bu benim aklımı hep kurcalamıştır. Neden bunu yapmazlarki. 3ds yapıncada bir sürü veri kayboluyor.
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
1- Yeni vesiyona geçmenizi sağlama almak için.
2- Her versiyonda inanılmaz dosya formatı değişiklikleri yaptıkları için. 1. yi ben tahmin ediyorum 2. yi onlar söylüyor.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Basit bir max dosyasını, notepad ile açtığınızda, hemen hemen tüm fonksiyonların dosyada teker teker belirtildiğini, bu fonksiyonları yerine getiren .dlo .dlm türündeki eklenti dosyalarinin konumlarının belirtildiğini göreceksiniz. Ayasofya'nın da belirttiği gibi, dosya formatında ciddi değişiklikler oluyor ve bunlar da yeni versiyondaki bir sürü ek dosya ile gerçekleşiyor. Eskiden Maya da, dosyanın header'indeki versiyon bilgisini değiştirip, bir eski versiyon ile açabiliyorduk. Bu max'de bildiğim kadarı ile mümkün değil. Şimdi yeniden denedim ama olmadı.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|