belki de dediğin gibi zenginlerin tatil için kullandıkları bir yer olduğu; spor geri planda kaldığı için ve muhtemelan buradaki bir çok insan gitmediği gidemediği için cevap yazamamış olabilirler ama ben bir 6 yaşında çok küçükken ailemle beraber bir de lisede okul gezisi için gitmiştim. Çocukken içerden dışarı çıkmamız uzun sürmüştü ve ben bu süre zarfında terleyip; dışarı çıktığımda da çocuk olduğum için sadece üşüdüğümü zannettiğim için hasta olmuştum; annem de benle ilgilenmek zorunda kaldığı için onun da tatilini zehir etmiştim galiba:
Kar kıyafetleri çok sıcak tuttuğu için malzeme kiralanan yerden dışarı direk çıkış olabilir; orda ayrıca insanların kuyrukta beklemesi olasılığına karşı ayrı bir bekleme alanı oluşturulabilir; bir çok insanın yaptığı ki mevcut projen nasıl bilmiyorum. Bir de şöyle bir şey var mı acaba bizim bir sorunumuz da grubu beklemek zorunda kalmamızdı (tatilim öyle bir burnumdan gelmişti ki çok net hatırlıyorum; mimarisi hariç) lobiden ayrı bir bekleme salonu; ya da rüzgarlık yapıyorsundur; bir salon küçük de olsa oda gibi de olsa; insanlar kar kıyefetleriyle bekleyebileceği, oda sıcaklığının daha düşük olduğu olabilir mi ?
Böylece hasta da olmazlar insanlar kolay kolay ne de olsa mikroplar eksi derecelerde ölüyorlarmış