Tek Mesaj Görüntüle
Eski 20-11-2005, 01:52   #13
çelişki
Forum Üyesi

çelişki is on a distinguished road
Alıntı:
Orijinal metin acikrikci tarafından gönderilmiş
ben yukarıda dogru yazdıgımı dusunuyorum bı celıskı yok ortada ..,

toplum psıkolojısı ıle hareket eden ınsanların ortamdan kaynaklana bazı sorunlardan dolayı bırey psıkolojısı ıle hareket etmeye basladıgını soluyorum ayrıca..insanların yaptıkları ıle dusuncelerı her zaman ortusmez..bence benım yukarıda tazdıgımda bı celıskı yok dıe dusunuyorum ortada bır celıskı var senın ısmın oda
sanırım ben yanlış anladım,afedersin. ama dikkatimi çekti;bu defa çelişmişsin en başta ortada bi çelişki yok demişsin sonundada ortada bi çelişki var oda senin ismin demişsin
neyse önemli değil bunlar..
söyledklerine-bir kısmına- katılıyorum; insanlar bazı durumlarda bencil olmanın gerekliliğine inanıyorlar,buna gerekçe olarakta yaşadıkları ortamı sunuyorlar,'gemisini kurtaran kaptan'ı oynamanın gerekliliğinden dem vuruyorlar-tüm bunlar sosyolojik ve psikolojik açıdan incelenmesi gereken durumlar- ama şunu eklemek isterim,insanın düşüncelerine zıt tavırlar sergilemesi garip değilmi..? nasıl bir gereklilik olabilirki onurlu insan onuru saydığı düşüncelerini gözardı edip de farklı davransın..bunu neden yapsın..
çelişki offline   Alıntı Yaparak Yanıtla