Alıntı:
Orjinal mesajı gönderen: gokhan avcioglu
Genemi sen... hafiyesi millagro... birincisi “web sitenizden görebildiğim kadarı ile” diye başlıyorsun.. “ordan öyle görünüyordur” diyor benim ortağım Durmuş Dilekçi... Daha yakından bakmak isterseniz 10 Martta Galerist’deki sergiye gelebilirsiniz. İki projenin de uzunlukları, boyları, konuları farklı... benzerlik olarak Aldo Rossi’nin Milan Konutları da bu yakınlıkta sayılabilir. Hatta Libeskind’in Berlin Müzesini de sayabiliriz.
Biz daha çok bir kayak, buz pistini örnek aldık. Yerden kaldırdık ve altına otel koyduk. Bu proje Arjantin’de Patagonya’da bir dağ otelinin , şalenin yanında başlayıp aşağıdaki göle uzanan alanı (çatısını) pist olarak kullanan bir yarışma önerisiydi. Türkiye’de bir yer için çizilmedi..
Ben de bir şey soracağım, bu nickname’in arkasında rahat mısın...
|
Serginize memnuniyetle gelirim. Ancak genel olarak yanıtlarınızı okuduğumda, hatta özellikle pek çok sorunun yanıtını tek defada veren ilk ve uzun yanıta, kendinizden ve yaptıklarınızdan memnun ve rahat olduğunuz anlaşılıyor. Diğer bir konu ben sizin zannettiğinizin aksine böylesi bir internet konferansına katılmanızı
destekliyorum. Çok uygun bir konuksunuz. Size sorulan soruların pozitif ve negatif olmaları ile bunun alakası yok. Forum a değer bulmaz olsaydım soru sormazdım. Ancak takdir etmelisiniz ki bu konferansların amacı fikir teatisi yapmak ve merak edilen, endişe duyulan noktaları derinleştirmek, bilgi almak. Her sorunun yanıtı tam olmasa bile siz kendi yorumunuzla yanıtlandırıyorsunuz soruları. Bunları okuyan pek çok kişi farklı bakıp görecek sizi ve işlerinizi, daha derin düşünecek sizin hakkınızda. Boyutları, az dahi olsa genişleyecek aklının. Siz dahi arkadaşlarınızla beraber tekrar tekrar irdeleyeceksiniz herkesin sorularını, farklı zamanlarda farklı fikirler gelecek bu forumdan sizlere. BU anlamda benim görüşüm siz kesinlikle bu foruma davet edilmeye "değer" siniz. Siz kendiniz hakkında, biz sizin hakkında yeni şeyler öğrenmiş olacağız. Siz bizim hakkınızda öğrenemyeceksiniz. Bilgiyi tek tarflı olarak tüketeceğiz.Bu da web in imkanı ve bu sebeple nickname'in arkasında rahatım.