Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-11-2005, 11:36   #89
hace
Forum Üyesi

:) .... yarıştırmalar.

Ya Allah aşkına arkadaşlar elin Tadao Ando'su alaylı olduğu halde tasarımları ödül bulmuş dünyaca alkışlanmış bir adam. Yani biz hala işin teorisindeyiz. mimar şöyledir iç mimar böyledir. (sonuçta ortada bir mimarlık eğitimi var dış veya iç yada herneyse) bizim neyimiz eksik elin japonundan sorarım size. Yani çok çalışarak azmedilerek aşılacak butür ayrım meselelerine biz hala garip bir gözlükle bakıyoruz. Tamam adam iç mimar olmuş okumuş.. başarılıda tasarımları var...ama içinden diyorki bundan sonra evin içini tasarlamak istemiyorum. yüksek lisansımı mimarlık bölümünde yapayım. iyi bir de bitirme projesi (tez)hazırlayim ses getirim. mimarlığa başlayayım demiyorda.. mimarlarla laf yarışı içersine giriyor. birileri yanlış yerlerde haketmediği yerlerde bulunuyor hissine kapılıyorum.. Ben bir tasarımcıyım rd tv mezunuyum. ama artık bende mimarlık okumak istiyorum. zamanında alan dışı olduğu için düşünemediğim mimarlığa inş. bu sene yetenek sınavları ile iç mimarlık kapısından girip mimarlık kapısından çıkmak istiyorum. 27 yaşından sonra...
neyse herkese iyi bayramlar diliyorum.
saygılarımla...
hace offline   Alıntı Yaparak Yanıtla