Tek Mesaj Görüntüle
Eski 31-10-2005, 17:42   #80
mrv
Forum Üyesi

Lightbulb bu konu bitmez....

her zaman gündemde olan bu konuyu tartışmakla konuşmakla çözebilecegimizi sanmıyorum..
mimar,iç mimar,peyzaj mimarı,end.tasarımcı....ve bir cok meslek...acaba diyorum bu mesleklerin aldıgı eğitimleri dersleri hepimiz kapsamlı olarak biliyormuyuz..bunu bir tarafa bırakalım aldıgımız eğitim süresince ve sonrasında biz kendimizi ne kadar eğitiyoruz..bir mimar iç mimarlık yapabilir mi yada peyzaj mimarisi...yapabilir neden yapamasın kendini geliştirirse neden olmasın...okulda aldıgımız eğitim unutmayalım ki teoride kalıyor önemli olan pratikte neler yaptıgımız...iç mimar mesleğini hiçe sayan, iç mimarlık eğitimi almış ve almaya devam eden insanlara'' siz boşsunuz neden varsınız '' gibi bir gönderme var iletilerde.. neden?
bir iç mimar pekala mimariye belli ölçüde müdahale edebilir...kolon yıkan iç mimar arkadaşlara gelince bu onların sorunu.. kurunun yanında yaslarıda yakmaya hiç gerek yok...bu saygısızlıktan baska birsey olmaz olamaz... dekorasyon dekoratör gibi terimler iç mimarlıkla bir tutulamaz...bunu unutmayalım...kendi mesleğimizi yüceltmek ugruna senelerini bu mesleklere vermiş insanlara laf atmayalım...ve bence haddimizi bilelim...bilmeyenlere gelince sonsuz tesekkürler...
mrv offline   Alıntı Yaparak Yanıtla