Tek Mesaj Görüntüle
Eski 15-01-2002, 23:39   #3
pepe
Forum Üyesi

pepe is on a distinguished road
tercihleriniz

Gökhan Bey,
Projelerinizi yakından takip ediyorum. Oldukça farklı bir çizginiz olduğunu düşünüyorum. Her yaptığınız işte farklı bir Avcıoğlu çıkıyor karşıma...
Sorularım mimari çizginizle paralel gittiğini düşündüğüm giyim ve yaşam tarzınızla alakalı... Bu konuda Vizyon dergisinden bilgi alabildim. Aralık 2000 sayısında "Avcıoğlu giyiminde de sadeliği, rahatı ve uyumu seviyor. Onun değişmezleri Tom Ford, Gucci, Prada ve tabii MiuMiu"diye tanımlanıyor giyim tercihleriniz. Moda ile mimari akımlar arasında nasıl bir paralellik var sizce? Mesela Gucci Jean Nouvel'i , MiuMiu MRDV'nin karşılığı olabilir mi?
Aynı yazıda iş yaşamınız "...işlerin yaratım safhasını kontrol etmek, notlar yazmak, telefonla konuşurken dergilerde çıkan yazılarını okumak, Armani Cafe'de hem iş toplantısı yapmak, hem yemek yemek ve bütün bu yoğunlukta da gözünden hiç bir şey kaçırmamak..." olarak tanımlanmış. Nasıl beceriyorsunuz bunca işi bir arada yapmayı? Hem telefonla konuşup hem de dergilere yazdığınız yazıyı okumayı? Bize günlük temponuzdan biraz söz eder misiniz?
Teşekkür ederim.
pepe offline   Alıntı Yaparak Yanıtla