Ancak 1990 yilindan sonrasi ile ilgili yorum yapabiliyorum .. ama bu bile fazla. Sihhiye koprusu altindaki kaldirimlari neden bir turlu duzeltemiyorlar? Yer mi egri? Herhalde zeminle ilgili dogru olmayan bir sey var

En son 1-2 yil once eski kaplamalari sokup yerine bayagi kalin, saniyorum ankara tasindan yeni kaldirim taslari dosendigini gorunce, bu kez oldu, artik yururken uzerimize su sicramamasi icin bale yapmamiza gerek yok diye dusunmustum. Yanilmisim... Nasil beceriyorsak (belki de yapanlarda suc yok bizim yuruyus seklimizle baglantili

o kaldirimlar yine havalarda ve her yagmur yagdiginda korkunc oluyor. Birakin yagmur yagmasini, yazin bile ayni sorun devam ediyor. NAsil mi? Yine ayni yerde bulunan cesmenin asla calismayan atik su sistemi yuzunden tum akan su, soz konusu kaldirim taslarinin arasina, oradan da camur olarak uzerimize geliyor.
Yok mu bu duruma bir dur diyecek olan?

Mimar arkadaslari kaldirimlarimiz icin daha koklu cozumler uretmeye davet ediyorum. Belki de kaldirimlarin asfalt seklinde dokulmesi tum sorunu cozer. Hos o tip kaldirimlar Ankara - BAhcelievler`de var. Orada da kaldirimla yol arasinda biraktiklari (su arki?) gibi bir bosluk yuzunden az kalsin ayagimi kiriyordum.. Allahtan sadece pantolonum parcalandi