Tek Mesaj Görüntüle
Eski 28-07-2005, 14:37   #5
nihat
Arkitera Üyesi

nihat'in Avatar'ı

Ankara
İç Mimar
nihat is on a distinguished road
Selam Avukat Cihan Erenin geçtiğimiz günlerde vefat etiğini duydum kendisini tanımazdım ama savaşını ve bu savaşta gösterdiği yiğitliği duymuştum. nasıl ve neden öldüğü üzerinde durmayacağım çünkü bu büyük bir insanlık sorunudur. ama işin buralara kadar varması durumun nekadar vahim olduğunun bir göstergesidir sanırım.

Artık karadeniz sahil yolu asfaltının renginden daha derin bir siyahtır benim için, oysa geçmişte öylemiydi ben ardeşende büyüdüm trabzonda okudum rizede çalıştım, ilk aşkıma o sahilde, o rüzgarda o dalgalarda o kayalarda ağladım, her gelecek kaygımda kendimi sahile atıp o ufuklara baktım baktım baktım ve her karar aşamasında arkama kaçkarlara döndüm; Karadenizde insan dağ ve deniz arasında yaşar ve şimdi siz bu kavramların hepsini betonların altına mı gömeceksiniz.

"mchima" (yağmur) arkadaşıma bir yerde katılıyorum Karadenizin kendisine monte edilen şeylere nasıl davrandığınıda bilirim ama bunu o siyah asfaltı dökenler bilmiyor sanırım. kayaların aşınmaz yıkılmaz olduğuna inanıyorlar ama onları neyin üzerine dizdiklerini hiç mi görmüyorlar... buradan o beylere sesleniyorum; HEEEEY... sizler, size hatırlatıyorum siz karadenizin çocuklarıydınız ne olduda kendinizi ondan öksüz bıraktınız... siz yeşil nedir bilmez misiniz, yüzmek nedir, hiç mi viya yapmadınız dalgalarla, şimdi bu düşmanlık neden... neden geçmişinizi geleceğe miras bırakmaktan vazgeçtiniz ve cimrice betonların altına gömüp sakladınız... KARADENİZ ONU YERİNDEN ÇIKARAMAZ MI SANIYORSUNUZ...

Nihat KURTGOZLU
İç mimar

Yeşilin ve denizin içinden geçen harika bir masal yazabilirdiniz, siz neyaptınız...