|
Saygısız Metin Karabacak' a
Arkadaşım ben seninle mimarlığı, ortaokul mezunluğunu filan tartışacak değilim. Ama şu orta okull lafları filan galiba bu üslup sana fazlasıyla yakışıyor. Beni tanısan abi der saygıda kusur etmezdin ama salla bakalım bu beyaz sayfalardan. Ben mimarım hem de bu ülkenin en iyi fakültesinden mezunum. Ayrıca hiç bir kurum benim bahsettiğim şekilde detaylı rapor hazırlamaz. Ama senin detay anlayışın galiba ancak projelerin kadar detaylı.
Kardeşim lafı dallandırıp budaklandırma, sen anladığım kadarıyla garip bir insansın. Benim geçen sene mimarlar odasına ödediğim vize parası 4 milyarın çok üzerinde, bana bu paranın hesabını kimse veremez. Sen burda 70 - 80 milyonluk aidatın peşinde mimarlık yapıp dur karabacak kardeşim. Sen bana benim hersene odaya ödediğim milyarlarca liranın piposunu tüttür biraz.
Şu forum olayına bugüne kadar girmediğim isabet olmuş. Sen şimdi o dar kafanla o zaman girme bi daha dersin ya onu da de bakalım, bırak buralarda ahkam kesmeyi de bi psikiyatriste git güzel kardeşim benim.
Ama karşındaki insanları tanımadan öyle yanlış kendine yakışan üsluplarla yeni gelin gibi ortaya atılma. Gez dolaş bi hava al rahatla, fazla kasılma.. Ihlamur iç biraz gevşe.. Ortalama bi IQ ile beni fazla anlamaya da çalışma.
Diğer arkadaşlar kusura bakmasın, arkadaş fazla pipo tüttürmüş biraz ara versin...Biraz üslup kardeşim biraz üslup, ama onu da okulda vermezler...
En son EGE&EGE tarafından düzenlendi : 10-06-2005 01:39.
|