|
Sn. Karadag'a son cevap
Öncelikle daha önce etik kodları talep eden ve bunun için Taner Orhon'a teşekkür eden birinin son yazısında sahsıma yönelttigi suçlama ve uslubu çok düşündürücü. Bana göre Sn. Karadağ, daha önce belirtiğim gib,i artik "anlaşılmaz bir adam" değil temelde uzlaşmak istemeyen, düşünme sürecini ve bunu diyalektiğini kavrayamayan ya da kavramak istemeyen, bu forumdaki iyi niyetli çözüm arayişlarini kelime oyunlari, anlamsiz metaforlar (bilardo ve bant olayini halen anlamadim), uzun okunmaz alintilar, insanlarin gerçekte ne dediğini anlamak istemeyen onun yerine basit kelime düzeyindeki çelişkileri çikartmayi marifet sayan ve forumun süreci içinde benim için artik ne olduğu netleşmiş birisidir. Artik kendisinin hiçbir provokatif yazisina cevap vermeyeceğim, burada birşeyler yapmak isteyen insanlarin da bu tuzağa düşmemelerini ve dikkat etmelerini önereceğim. Son olarak diğer insanlardan "ne yapmali, nasil yapmali" yazimdaki belki naif düşüncelerime katkida bulunmalarini ve yeni fikirlerle belki de bambaşka bir yöne gitmemizi sağlamalarini heyecanla bekliyorum.
|