Tek Mesaj Görüntüle
Eski 19-05-2005, 15:10   #36
phin
Yönetici

phin'in Avatar'ı

Cevap veriyorum,
yukarıda Hakkı Yırtıcı forumun amacını tamamladığını söylediğinde onunal aynı fikirde olduğumu belirttim, çünkü bu forumda sadece şahıslar var, mimari kimlikleriyle bağlı oldukları oda ile ilgili bir takım şikayetleri olduğunu belirttiler. Bu şikayetleri karşılıklı görüşmeleri gereken kurumla bir toplantı ayarlanmasının bu forumun oluşturabileceği en iyi yarar olduğu açık.
Ancak siz sayın Karadağ forumun işlevini tamamlamadığını belirtip devam ederken ben de kurum adına mı yazacaksınız diye merak ettim. Çünkü görüyorum ki istemediğiniz halde odayla ilgiyi konuyu kendi üzerinize çekip cevap vermeye devam ediyorsunuz.

aacar da güzel yazmış, oda bir takım olumlu çabalar içinde, gelinde gelin diye sürekli çalışma yapıyor, dediğim gibi benim bir şikayetim yok. Ama şikayeti olan bunca meslektaşımıza da kulak vermeli derim.

Bunun yanında ücretli çalışanlar odaya kaydolmasın, vs gibi çözümlerde garip, mimarlık diplomasını üniversite mezunu olduğuna dair ispat için kullanan herkes dahil mimardır, mimarsa da odaya kaydolmalıdır.