|
Merhaba,
Bildiklerimi anlatayım;
Bildiğim kadarıyla hergün akşama kadar açık kalacak. Oradaki broşürler tasarım sürecini biraz anlatıyor (hatta gördüğüm kadarıyla ölçüleri hesaplayan C++ programı bile orada yazılı) ama daha geniş bilgi için tasarımcıyla veya mühendisle irtibata geçebilirim herhalde. Mühendis Yıldız'lı onu biliyorum.
Rendering ile alakası; Kapıdaki plazma ekranlarda ve içerideki ekranlarda oynayan 6 dakikalık animasyonu ben gönüllü olarak yaptım.. 3D modeller ise bana ait değil. Ama burada olay animasyon değil, ayrıca onu da yorumlayabiliriz. (2 hafta içerisinde 15000 kare render almak zorundaydım...)
[Cem Yılmaz sesi ile] "Orada animasyonum var hehehe...gidin görün...yaaa" diye bir post atsaydım buraya tamam o zaman karizma yapıyor olurdum.
Bir başka bilgi; benziyor diye buraya post edilen tasarım, zaten bunun referanslarında varmış, ne yaptıklarının ve felsefi alt yapısının gayet farkındalar yani. İnanın bu alt yapıyı anlatmak bana düşmez, Manuel deLanda'yı daha yeni okuyorum ben.
Bugünden sonra zaten bunun bir web sitesini yapmalarını tavsiye ettim bile, yapılıyormuş.
asteria, lacink biraz asabileştim ya ben böyle değildim, umarım kimse yazdıklarımdan ötürü üzülmüyordur.
Sevgiler.
En son Tugrul Yazar tarafından düzenlendi : 08-04-2005 16:11
|