super aciklayici oldu bu resimler eline saglik,
kafayi yemek uzereydim artik nerede bu arazi diye kulup resmi dergisinde projeden bahsedeceklerdi sozde, ne en ufak bir stadyum canlandirmasi, ne de arazinin fotografi vardi.
buraya bir stadyum yapilmasi suphesiz mecidiyekoy'den daha iyi olacaktir...
bir zamanlar her sabah okul servisiyle dibinden gecmis olmama ragmen boyle bir yerin varligindan bile haberdar degildim
yapilip yapilmayacagi kulubun kendi sorunu tabi. ama yapilirsa da ne gibi sorunlar cikar burada istanbul icin acaba? metro yanilmiyorsam maslak'a kadar uzatilacak o yuzden metro uzerinde olmasi cok yuksek bir ihtimal gelecekte bu arazinin,
otobusler, minibusler de yogun sekilde calisiyor burada bana sanki yanlis bir secim gibi gelmedi...
hukuksal olarak bir problem var mi acaba

nede olsa istanbul soz konusu olan sehir, e bir de isin icine futbol, belediyenin secimi gibi parametreler girince bu arsanin bugune kadar nasil bos kaldigini saskinlikla kendime sorarak kaygilaniyorum... ikinci bir gokkafes olmamasi icin bundan sonra bu tip belediye tarafindan desteklenmis buyuk projelerin hukuksal dogrulugunu insaatlar baslamadan siki sikiya takip etmeliyiz
baslik ali sami yen olduguna gore, ali sami yen'in yerine yapilabilecek seyler konusunda mimarlar olarak onerimiz ne olabilir hala dusunmek icin vakit var,
belediyelerin, is adamlarinin aklina gelen ilk sey fuar alani alisveris merkezi ama bizim belki daha degisik bir bakisimiz olabilir mecidiyekoy'e...
tamamen park olsa bu ne getirirdi? gercekten kullanilir miydi acaba yoksa icinde yurumeye korkacagimiz bir yer mi olurdu?
hazir elimiz degmisken herhalde likor fabrikasinin da geleceginin yikilmak oldugunu dusunebiliriz cok yakin gelecekte olmasa da. bir anda bu kadar dar mecidiyekoy'de bolgenin kaderini sonsuza dek degistirebilecek kocaman bir alan cikiyor karsimiza...
bence heyecan verici bir durum bu.