ultrAslan.org'dan bir kaç arkadaş yeni bilgiler verdi.....
Alıntı:
|
Orijinal metin klayne tarafından gönderilmiş
Herkese Selamlar,
ben bir eurocard sahibi olarak bu hafta tesisleri gezmeyi, futbolcularla konuşmayı (yemekde yedik) ve başkan`la yanyana oturup şanslılardan biriyim.
başkanımız çok ama çok güzel şeyler aynı zamanda inandırıcı ve mantıklı şeyler söyledi. kulup binasında basında vardı bizimle yakından ilgilendiler sonra basını çıkartı bizimle özel olarak çok sevindirici şeyler söyledi.
hepsinin detayını aktarmak çok uzun olur bir kaç konuyu sıkıştırıp sizlerle paylaşmak isterim.
= öncelikle fazla konuşmamasının sebebi basına malzeme yaratmamak. her söylediği kelimeyi kıçlarından uyduruyorlar (kıçlarınndan kelimesini ben ekledim. başkanımız tabi daha usluplu söyledi :-)) bizlere ). bizi bölemzler.
"bende çok şey öğrendim özellikle taraftarımızdan" dedi. belliki bazı sitemlerimiz haklı olarak ona ulaşmış. yani artık "müşteri" demiyor en basit bir misal bu.
= eurocard olayı süper bir olay bu bir başlangıc. arkadaşlar bir düşünün avrupada kaç binlerce taraftarımız var. hesap ortada ama yine bunu basına vermiyor çünkü "gözünün üstünde kaş var" misali olup olmadık şeyler yazamasınlar diye. gereksiz yere polimik cevapmermeler falan filen işte. hiç gerek yok bunlara.
= avrupada bırakın türk vatandaşları almanlar bile taraftar ve üye. bu seferinde bizimle birlikde koyu schalke04 bir taraftar vardı 89 dan beri galatasaray aşığı (köln Galatasaray-Monaco dan beri)
= aslantepemiz süper olucak buda kesin dedi. ama basına yine söylemiyor çünkü ölüm hariçi hiç bir şey kesin değil. bir aksilik olursa yine olup olmadık şeyler yazılıcak söylenicek. çok haklı ama bizlere söylediği şu.
bu proje olucak allah ın izniyle biz elimizdeki tüm imkanlari kullanıyoruz merak etmeyin dedi. bunuda idaa etdi avrupanın en iyi ve güzel stadı adayı olucak çünkü en son teknolojiye ve en çok tecrübeye sahip kişilerle yapılıcak bu stad dedi.
= birde benim kanatimce en güzel söylemi galatasaray kulubu hepimizindir. ne liselinin de futbolcunun ne yöneticinin nede başkanın. Galatasaray sadece ve sadece bizlerin yani TARAFTARRIN. bugün başkan gidince bu kolduğa kim gelirse gelsin hiç önemli olmucak işler aynen devam edecek. hiç bir kuvvet bunu bozamıcak.
tekrar ediyorum bunlar bazı konular konuşduklarımız ve benim en iyi turkcemle ancak bukadar aklımda kalanlarla sizlerle paylaşıyorum yani başkanımız kelime kelime bire bir bunları söylemedi benim anladığım bunlar.
çok daha güzel günler yakında ben buna inanıyorum.
saygılar sevgiler
Ömer
|
Alıntı:
|
Orijinal metin klayne tarafından gönderilmiş
.....
başkanında derdi bu sponsorlardan yana anladığım kadarıyla. sponsor çok ama kendi ismini vermek istiyor stada AOL, LTU ve VW gibi. Ama Bize "Aslantepe ALI SAMI YEN" stadı istiyoruz. sponsorlarda kendi isimlerine doğal olarak.
birde üstü tam kapanmicakmiş...
|
Alıntı:
|
Orijinal metin Galatasarayruhu tarafından gönderilmiş
Artik dayanamayip biraz bilgi vereyim istedim ben de, bildigim kadariyla.
- Stadi kesin olarak Arena yapiyor.
- Tribünler kesin olarak sahaya yakin.
- Stadin degil sadece tribünlerin üstü kapali.
- Akustik için özel önlemler alindi.
- Büyük olasilik Ali Sami Yen Arena olacak. Emirates ihtimali belli degil henüz ama düsük bir olasilik.
- Tüm insaati ve isletmesi Arena tarafindan yapilacak.
Dedigin gibi, proje artik hazir sayilir. Bu sene bitmeden stada baslanacak sekilde formaliteler yerine getiriliyor. Maket tabii ki var. Baskan bu konuda yakinda basin toplantisi yaptiginda büyük olasilikla maketle de tanistiracak herkesi. Basin toplantisina az kaldi, biraz daha sabir.
...
Sevgiler
|
Alıntı:
|
Orijinal metin Galatasarayruhu tarafından gönderilmiş
...
Para ile ilgili hiçbir sorun yok. Bizden para da çikmayacak. Bunu anlatmasi epeyce karmasik. Aslantepe'nin genel projesi ile ilgili alim satim isleri, ortaklik vb. ile halledilecek özetle.
Akustik meselesi futbol maçlarina göre düsünülüyor. Mimar arkadas bu konuda epeyce arastirma yapmis biri. Ayrica forumun arada bir de olsa izleyicisi. Bu kadar cigliginizi nasil duymasin!!! :lol:
Sahaya yakinlik meselesini hiç dert etme. Daha önceki örneklerin sahaya uzakligi biraz da üstü kapali olma meselesinden. Bizim Arenamizin üstü açik olacagindan bu dert de büyük oranda otadan kalkiyor. Valla kaç metre oldugunu ben ölçmedim, sormadim da. Ama yakin oldugunu gördüm. :lol:
Sadece stad degil genel olarak çevre düzenlemesi falan da müthis. Her yer Galatasaray kokacak. Salon da harika gerçekten.
Kisacasi, dünyada kendine ait bir sehri olan ilk kulüp biz olacagiz valla.
|
-stadin üstü tamamaen kapanmicak...sadece tribünler...bu çok iyi
-Mimar Emre Arolat...bir Galatasaryli..ama daha çok önemlisi, akustik için araştırmalar yapmış
-Emirtas sponsor olmicak
-maket var bile
-Tüm insaati ve isletmesi ARENA sirketi yapacak