Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-01-2005, 13:16   #7
Snake
Forum Üyesi

Snake'in Avatar'ı

İstanbul
Snake is on a distinguished road
öncelikle merhaba orange..sizinde birşeylerin farkında olmanız gerçekten sevindirici yorum ve düşünceleriniz için teşekkürler...hemen sorularınıza yanıt vermek istiyorum

1)bilgisayarınızda herhangi bir problem yok, merak etmeyin..eskiz.org yepyeni tasarımı ve içeriğiyle 2. yarıyılda hazır bir biçimde karşımızda olacak..arkadaşlarımız bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar...

2) bölümümüzün web adresi : http://www.ktu.edu.tr/fakulte/mmf/mimarlik/index.htm

Alıntı:
Orijinal metin orange tarafından gönderilmiş
hiç olmazsa arkitera'ya gönderseniz okuldaki çalışmalardan fotoğraflarınızı, projelerden bahsetseniz arkitera sonunda okul bölümü için harika bir olaya sahne olsa...

gerçekten bu işlerinizi daha geniş kitlelerle paylaşınca çok daha sağlıklı sonuçlar alıp söylediğiniz gibiyse okulunuz hak ettiğiniz takdiri, işinize çok yarayabilecek eleştirileri, ilham ve güç verecek destekleri alacağınıza inanıyorum... işlerinize haksızlık etmeyin!! şu ana kadar bile ktü'de birşeyler olup bittiğini dışarıdakileri gösterdiniz ama devamını daha işlerinizi göstererek getirmelisiniz ki ktü'nün yeri sağlamlaşsın.

diğer ünlü ama hantal okulların bunu yapacağı yok gibi gözüküyor...
eskiz.org yenilendikten sonra yapılan bütün çalışmalar eskiz.org aracılığıyla paylaşılacaktır büyük ihtimalle..yeni düşünceler ve fikirlerle hareket eden arkadaşlarımızın bunu es geçeceğini sanmıyorum..ki özellikle yazınızı okuduktan sonra...

ayrıca ,gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkürler.
Snake offline   Alıntı Yaparak Yanıtla