Tek Mesaj Görüntüle
Eski 01-01-2005, 17:38   #5
orange
Forum Üyesi

orange'in Avatar'ı

orange is on a distinguished road
arkitera aracılığı ile KTÜ ismini daha sık duymaya başladık

bir eskiz kulübü ismini sık sık görüyoruz, şimdi de KTÜ öğrencilerinin okullarından oldukça memnun olduklarını duyuyoruz...

ktü'de ilginç şeyler oluyor olmalı, evet "farkındayız",
benim gibi okulunuzdan uzakta olan ve meraklılar için,

1 eskiz.org sanırım adresiniz eskiz kulübü için o adres çalışmadı benim bilgisayarımla ilgili bir problem mi acaba?

2 karadeniz teknik üniversitesi sitesinden ancak site haritası'nı kullanarak mühendislik ve mimarlık fakültesini bulabildim ve o da :

Alıntı:
Object not found!
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster
dedi

hiç olmazsa arkitera'ya gönderseniz okuldaki çalışmalardan fotoğraflarınızı, projelerden bahsetseniz arkitera sonunda okul bölümü için harika bir olaya sahne olsa...

gerçekten bu işlerinizi daha geniş kitlelerle paylaşınca çok daha sağlıklı sonuçlar alıp söylediğiniz gibiyse okulunuz hak ettiğiniz takdiri, işinize çok yarayabilecek eleştirileri, ilham ve güç verecek destekleri alacağınıza inanıyorum... işlerinize haksızlık etmeyin!! şu ana kadar bile ktü'de birşeyler olup bittiğini dışarıdakileri gösterdiniz ama devamını daha işlerinizi göstererek getirmelisiniz ki ktü'nün yeri sağlamlaşsın.

diğer ünlü ama hantal okulların bunu yapacağı yok gibi gözüküyor...
orange offline   Alıntı Yaparak Yanıtla