Tek Mesaj Görüntüle
Eski 30-12-2004, 21:54   #3
berna özkan
Forum Üyesi

İstanbul
berna özkan is on a distinguished road
:)

Alıntı:
Orijinal metin Snake tarafından gönderilmiş
.Okudugumuz bölümün(Onca eksige ve olumsuz kosula ragmen) kalitesinin ne derece yüksek oldugunun farkindamiyiz?Mimarlik ögrencisi oldugum günden bu güne kadar geçen zaman içerisinde duydugum,gözledigim ve edindigim bilgilerle ben bunun farkina vardim.Birinci sinifta insanin ayaklari pek yere basmasa da(en azindan benim),zaman geçtikçe bazi seyleri daha kolay idrak edebiliyor.Bölümümüzün kalitesi düsünülen aksine çok daha yukarilarda bi yerlerde.ilk defa konustugum bir çok insanla konusurken (trabzonda yada baska bir sehirde) KTÜ mimarlik ogrencisi oldugumu söyledigimde hiç beklemedigim seyler duydum o insanlardan.Farkli farkli insanlardan hemen hemen ayni yönde övgüler duymak,düsüncelerimde yanilmadigimi gösteren açik seçik ispatlar.Bölümümüzün zamanla çok daha iyi yerlere geleceginden ve basarinin çok daha fazla insan tarafindan bilineceginden eminim.

DIPNOT: .Eskiz klubünü kurarak bir ilki gerçeklestiren ,bir çok anlamda bölüme heyecan ve aktivite getiren calismalar yaptiklari icin eskiz gurubundaki arkadaslarima tesekkür ediyorum...

arkadaşım sana katılıyorum.Artık her ne kadar iyi üniversitelerde okumak önemli olsa da aslında okuduğun bölümü nasıl bitirdiğin önemli.Yani iş insanın kendinde bitiyor.İTÜ ODTÜ ya da MİMARSİNAN.artık bu üniversiteler marka gibi olmuş.Ama aynı vizyona bir zamanlar KTÜ de sahipti.bunu unutmamak gerekir.Üniversitemize aynı kaliteyi kazandırmak bizim elimizde.Bölüm olarak bunu yapacağımıza inanıyorum.Ortalıkta dolanan sözlere aldırmadan biz bu üniversitenin kıymetini bilelim.Zaten üniversitenin bölümümüz açısından en önemli eksiği mimarlığın can damarı olan istanbulda olmaması.Ama onu da hallettik.Salı sabahı biz istanbuldayız o zaman kendine iyi bak.

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:00
berna özkan offline   Alıntı Yaparak Yanıtla