Tek Mesaj Görüntüle
Eski 12-12-2004, 00:58   #12
Eskiz
Forum Üyesi

Eskiz is on a distinguished road
Wink

Alıntı:
Orijinal metin kallaviyiz tarafından gönderilmiş
merhaba

cevabı çok basit mimarlık bölümünün sitesinden orda ayrılan hocalar diye bir bölüm var bu beni düşündürdü biraz. Mevcut hocalarla ilgili ordaki bilgiler doğrumu. Buna şu yüzden takılıdım bizim bölümden şahidi olduğum bir durum bu. Zaman içinde kadro kan kaybederse iyi olmaz. Bazı konuların gerçek uzmanları olmazsa sorun olur. Bu arada vefat edenler çoğul kullandın kim onlar?(ayrıca bölümün sitesi iyi değil özellikle tasarım la alakalı böyle bir bölümün görsel olarak daha hoş bir sitesi olmalı tabi içerik olarak da) Umarım eleştirilerim canınızı sıkmaz. Maksat daha iyi olmak tanımışsan biraz beni.. ok.
Sitede bölümde kadrosu olan akademisyenlerimiz var , orada olanların haricinde başka hocalarımız da mevcuttur... Son yıllarda varolan bazı akademisyenlerimiz başka üniversitelerde kadro aldıklarından istemeyerekte olsa oralara gitmişlerdir...

Can sıkıntısı olmaz Kallaviz , burada herkes konuşmakta özgürdür

Siteye gelince o sadece bir kişinin emeği , malum bu tip işler çok zaman ve çaba ister ... bu nedenle webmasterı anlayışla karşılamak lazım ... mümkün olursa eskizin web sitesinden sonra oraya da el atmayı düşünüyoruz ...

Saygılarımla...

En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 00:49
Eskiz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla