Tek Mesaj Görüntüle
Eski 10-12-2004, 02:15   #2
Eskiz
Forum Üyesi

Eskiz is on a distinguished road
Wink Merhaba Kallaviyiz ...

Seni bu forumda bu mesajı atarken görmek inan çok hoş birşey ... Gerçekten çok önemli bizim için ... çünkü siz burada bir KTU lü olmaktan gurur duyduğunuzu bağıra bağıra söylüyorsunuz ... emin olun biz de bunun peşindeyiz ... herkes bir gün KTU lü olacak

Neyse şaka bir yana Eskiz in buradaki varlığı önemli birşey ... biz istesek eskiz.org altında forum açıp orada da tartışabiliriz... fakat biz bunun yerine KTU de var olan o büyük potansiyeli başka insanlarla da paylaşmak istiyoruz ... fakat üzülerek diyorum ki meyve veren ağaç taşlanıyor ...

Gelelim abimizin öğütlerine gerçekten güzel bir yazı olmuş. ben yarın duyuru panosuna asacağım mutlaka bu yazıyı ... Ayrıca emin olun Eskiz bunun gibi binlerce paragrafın hayali peşinde ... bir gün Karadeniz'in o sonsuz güzelliği içinde, betonlardan uzak , ağaçların içinden yüzlerce başarılı kalemler çıkacak!!!..

Türkiye de belki de ilk defa bu denli ciddi bir organizasyon yürütülüyor... halen gündemde olan onlarca proje bizi bekliyor... sitemizin de yapımından sonra tam olarak revizyon bitecek ve gücümüz o zaman tam anlamıyla görülecek ... ki zaten şu an bile bir çok mimarlık bölümü bizi örnek alarak bizi onore ediyor ...

Organizasyon Başkanı olarak sizin gibi değerli mezunlarımızın gönüllerini rahat tutmasını istiyorum ...

Elektroniğe gelince valla ve Tarkan abiyi tanıyorum şu an asistan ... benim ufaktan akrabam olacak gibi neyse bunlar biraz özel ... açmayayım şimdi ne var ne yok kızlar bozulur

Saygı ve Sevgilerimle ...

Eskiz@KTU adına

mtoraman

En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 00:46
Eskiz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla