Bu çalisma sadece bi denemeydi..Malzemeyi isigi diger unsurlari hazirlayip bir final render aldigim calisma degil...sadece bi denemeydi..dolayisi ike render i yarida kestim
Saatlerce beklemeye artik sabredemiyorum...Vray ile ilgilenmemin nedenlerinden biriside budur...Yani resmi tam olarak gönderseydim ne degisiyor anlamiyorum...
resmin cozunurlugu 1040/540 bu zaten asikar...bunun 2000 li bir versiyonuda bende mevzut...Bu cözünürlükler tarafimdan 512/384 ten manuel olarak artirilmistir...göreceli olarak daha yumusak bir görüntü oldugu için...
En az su cozünürlükte diyosunuz..Yani tahmin ediyorsunuz yada varsayim...basiniza en az 4000 tane bugday tanesi düssün
Varsayalimki brazil gercekten kirik...sizinle dalga gecmis olmami sizi aptal yerine koymus
olmami nerden çikariyosunuz...Ben elimden geldigince nezaket kurallarina uymaya calisiyorum..Ama beni zorluyorsunuz..sözlerinize dikkat edin...uyariyorum...
zaten kullanmadigim ve sayenizde iyice sogumus oldugum bir program için ortami germek
istemiyorum...sakin kendinizide alemin en dogrusu olarak görmeyin..bugün istisnasiz her bilgisayarda muhakkak kirik bir yazilim vardir...
Agir konusmussunuz hocam sözlerinize dikkat edin...kizma hakkimi 1 seferlik muhafaza
ediyorum...Kanaatimce bu konu uzarsa bende nezaketimi koruyamayacagimdan süphe ediyorum...