Tek Mesaj Görüntüle
Eski 25-10-2004, 03:21   #5
turist
Ziyaretçi

Ben de Cadçi'ye hak veriyorum.
Bildiğim kadarıyla bir öğretmen anlatması gereken şeyleri (potansiyel) öğrencilerine sorarak öğrenmez, kendisi araştırma yapar, yapmalıdır... hem de elinin altında en iyi kaynak olan Autocad'in "HELP" dosyaları varken.
Genelde buradaki arkadaşlar soru sorduğunda biliyorsam hemen yanıtını vermeye çalışırım, bilmiyorsam da Help bölümünden bakıp hatırlarım ve ondan sonra yazarım. Yenimimar'ın sorusunu ilk gördüğümde de o konuyu çok iyi bilmediğim için araştırıp yazabilirim diye düşünmüştüm. Ama sorunun hemen üzerine başka bir bölümde mükemmel bir hoca edasıyla verilen ilanı görünce tüm hevesim kırıldı ve vazgeçtim..
Ayrıca bildiğim kadarıyla bu tarz ilanların buraya verilmesi yasak, ilanlar için pano bölümü var. Bu tarzda verilen pek çok ilanın olduğu konular 1-2 gün içerisinde yetkililier tarafından uyarılarak kapatılmıştır. Bilgilerinize...
Not: Belki Cadçi'yi zannettiğin gibi benim de hoca olduğumu fila düşünebilirsin ama hiç alakası yok, sadece yardım etmeyi seviyorum, beni bilenler bilirler...