Konu: Mobilya
Tek Mesaj Görüntüle
Eski 17-09-2004, 10:52   #6
spider
Forum Üyesi

spider is on a distinguished road
Yorumlara katılmamak elde değil. Ancak benimde başta yetersiz bilgi verdiğim kanısındayım.
İlk olarak kamera açısı gerçekten hatalı yani kamera değil user görüntüsü. Sebebi de bunun henüz deneme renderı olması. Tamamlamadan önce eksikleri için buraya koymuştum.
Ayaklar konusunda tamamen eleştiriler haklı. Biraz aceleye gelmiş bir render oldu 3-4 saat civarı, fazla uğraşıp araştıramadım. En hızlı yol olarak kendim çizmeye çalışıp beceremedim. Affınıza sığınırım. Bu konudaki önerilere açığım. Sanırım duvara tespitleyip hiç ayak koymamak en doğrusu.
Fuga konusunda biraz bilgi vereyim. Bu mobilyanın hemen yanında şeffaf bir merdiven yer alıyor ve bu mobilya onun altındaki ölü alana doğru uzanıp o alanı biraz olsun canalandırmayı amaçlıyor. Fugalarda o bütünlük içersinde merdiven kovasına ve bu kovanın üzerindeki asma tavana kadar uzanıyor. yani merdivenin de bir anlamda mekana katılımını sağlaması için konulmuş bir öğe fuga.
Döşeme malzemesi konusunda renk zaten daha sonraki aşamalarda değiştirdiğim bir konuydu. Merbau lamine parkeye döndü Yani daha açık ve turuncu-kahve tonu hakim.
Kitapların düşmemesini sağlayacak metal L eleman var.
Mobilyanın yeri konusunda katılmıyorum tam olarak tv nin önüdür bu mobilyanın önü. Yukarıda daha detaylı açıkladım.
Malzeme lake boya olarak düşünüyorum. Daha kaliteli ve yüksek çözünürlüklü renderda fena görünmüyor. Ben memnunum.
spider offline   Alıntı Yaparak Yanıtla