|
sizin de tahmin etmis oldugunuz gibi Cetin bey, Modelleme henuz bitmemis oldugu icin Isik uzerinde fazla oyalanmadim. Soylediklerinize katiliyorum. Herhalikarda biraz isik olmali. Ancak bu isiklandirma sadece fazla vaktim olmadigi icin gelisi guzel yapildi. Mental ray de render almama gelince, Software renderi , render etmesi mental ray den daha uzun surdugu icin secmedim. Aslinda baska projelerde bu bazen tam tersi oluyor. Ben render alirken genelde uc farkli secenegi kullanarak render aliyorum. Mental ray, hardware ve software render. Bu modelde mental ray kullanmamin tek sebebi bazi shader larin sadece mental ray i destekliyor olusu. Onceden de bahsettigim gibi kullandigim shaderlar sadece deneme amacli kullanildi. Ben genelde zaten software render kullanarak cikti aliyorum. Illa mental ray kullanma diye bir sey sozkonusu degil. Low poly wire frame render a gelince simdilik oldugu gibi bir wireframe gonderiyorum. Kisa zamanda da bir low poly atarim. Size goruslerinizden dolayi cok tesekkur ediyorum. Sizin calismalarinizda zaten devamli takip etmekteyim. birde calismalarinizi sergilediginiz bir site varsa lutfen linki gonderin. Cok sevinirim. Size ve diger arkadaslara basarili calismalar diliyorum.
|