Tek Mesaj Görüntüle
Eski 14-08-2004, 20:26   #10
ayorguner
Arkitera Üyesi

İstanbul
Öğrenci
ayorguner is on a distinguished road
Exclamation

'Ayrıca jüriye sunacağı paftanın ya da hazırladığı portfolyosunun grafik tasarımını düşünmeyen mimarlık öğrencisi mimarlıkla da uğraşmıyodur ki zaten.'

ben de bir mimarlık öğrencisi olarak böyle düşünüyorum.. bence insanlar artık korkularını bir tarafa bırakıp kendi işlerine asılmalılar. kendi işinizi ne kadar iyi yaparsanız korkularınızı da geride bırakıyorsunuz zaten.. bir mimar kalkıp grafik tasarımcılığına soyunduğu zaman eğer gerçekten yetenekliyse neden olmasın.. ağahan mimarlık ödüllerini mimar olmayan birine verdiklerinde diğerleri ayaklanmıştı 'hayırr o mimar değil' diye ama neden olmasın? insanların iyi yaptıkları şeylerin kabul edilmesi veya hak ettiği yere getirilmesi için illa ki diplomamı lazım?!?? dışarda nice insanlar var ki güzel sanatlar lisesi veya fakültesinin önünden dahi geçmemiş, harika heykeller veya resimler yapan.. bilgisayarda grafik tasarımı belki farklı bir konu? okul bence yetenekli olan insanların kendini gösterdiği, benim gibi az yetenekli ya da yeteneksiz insanların da kendini geliştirmeye ve bilgi edinmeye çalıştığı yer... bence de bırakın kim ne isterse onu yapsın, en iyi kim ise o kazansın..
ayorguner offline   Alıntı Yaparak Yanıtla