|
Sevgili dingo,
Herşeyden önce durup düşünmeden eleştirdiğim fikrine nerden kapıldığınızı anlayabilmiş değilim. Bu inşaat bir senedir devam ediyor ve ben bu eleştiriyi yapma ihtiyacını inşaatın durdurulduğu haberini duyunca yapma gereği hissettim.
Eleştirimin en büyük gerekçesi de tramvayın trafiği hafifleteceği yönündeki açıklamaya idi. Evet doğru söylüyorsunuz herkesin arabası yok ve tramvay da arabası olmayanların kullanacağı bir ulaşım aracı. Otobüs, dolmuş, minübüs yerine tercih edilebilecek bir toplu taşıma aracı...bu durumda trafiği nasıl rahatlatacağını siz anlayabildiyseniz bana da açıklayın lütfen.
Benim eleştirimde "birilerinin cebinin dolması"nı ima eden birşey yoktu. Ve evet bu kadar plansız, altyapısız, "benden önceki yönetimi nasıl kötülerim, kendimi nasıl ön plana çıkarırım" düşünce yapısıyla hareket eden yöneticilerin olduğu, her gelenin bir önceki işleri sil baştan yaptığı bir ülkede olumsuz olunabiliyor.
Herşeye rağmen eleştirinin ve eleştireni eleştirmenin devam etmesi güzel...teşekkürler
|