Tek Mesaj Görüntüle
Eski 24-05-2001, 11:48   #3
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
Omer Yilmaz is on a distinguished road
Önce eleştiriler için teşekkür, en çok ihtiyacımız olan şey eleştiri...

Son sorduğunuzdan başlayayım.
İdeal tasarım ekibi bir kişiden oluşur bence.

Grafiker'in tasarımcı olduğu su götürmez zaten.
Aşçı eğer geleneksel olarak ya da eğitim alarak öğrendiklerini uygulayarak mesleğini icra ediyorsa tasarımcı olmaz ama eğer kendisi bir şeyler bulmak yenilikler yaratmak için çaba sarfediyorsa o da tasarımcıdır bence. Filozof biraz zor bir soru!...

Flashgordon'un söylemek istediği "mimar tasarımı yapar ve inşaat mühendisi de bunu çözer" ise zaten şu an da ülkede mimarlık böyle yürü(mü)yor. O görüşe katılmıyorum.

Foruma yönelik eleştiri ve sorularınıza gelelim:
Forumda tabiki sansür var! Bildiğiniz gibi Süperonline'dan bir görevli foruma yazılan bir yazı yüzünden hapis cezası aldı. Ayrıca forumda başka birisine hakaret ettiğiniz, ya da gereksiz yere sayfalarca reklam gönderdiğiniz takdirde sansür uygulanacaktır. Vesaire vesaire... Argo yasak değil
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla