Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-03-2004, 19:06   #30
doris rivera
Forum Üyesi

doris rivera is on a distinguished road
galata kulesinin heyecani...

avizeciler konusunda ben de gitmeleri gerektigini düsünüyorum, kaç yildir orada durduklarinin pek bir önemi yok bence, önemli olan orda olmalarinin dogru olup olmadigi. turistik bir merkez olmasina gelince, neden sadece kendimiz için yapmiyoruz ki? orasi iyilestirildigi taktirde bence istanbulun herhangi biryerinin çekmesi gereken kadar turist çekmeli. oranin illa da diger herhangi biryerden daha fazla turist çekmesi gerekmiyor. ama sunu da söylemeden gecemeyecem. istanbula ilk geldigimden beri beni en çok heyecanlandiran yapi galata kulesi olmustur. bunun asil nedenini ise unutulmus bircok sokagin arasindan kaybolmus gibi gecerek, sanki cok önemsiz bir yerdeymissiniz gibi bos bos yürürken birden karsiniza cikmasi ve insani hayrete düsürmesi olarak görmüsümdür. belki saçma bir örnek olacak ama bir kuyumcuda yüzlerce pirlanta ve elmasin arasinda yüzüklerden bir tanesi dikkatinizi cekmeyebilir, ama onu bir cöplükte bulsaniz?
istanbulda kentsel dönüsüme oradan daha çok ihtiyac duyan bunca yer varken bence biraksinlar da biz biraz daha sasirmaya devam edelim...
doris rivera offline   Alıntı Yaparak Yanıtla