Tek Mesaj Görüntüle
Eski 26-02-2004, 03:03   #11
doma
Forum Üyesi

doma is on a distinguished road
bir belki değişik iş alanı da ben belirtmek istedim burada...: bu da bir türlü öğrenciliği bitirmeme alanıdır ki bunun neredeyse bir devlet politikası olarak son yıllarda işleme sokulduğu da açık değil midir? üniversitelerin sürekli ve insafsızca artan sayısı bir yandan işsiz miktarını gizlerken diğer yandan eğitimli insan oranını artırıyor hepinizin bildiği gibi.. ama tam o anda ülkemizde süregelen -ve süregidecek gibi görünen- hain askere yazma (zorla örgütlü militarizme tutup götürme) prosedürü uyarınca serbestçe geleceğimiz hakkında düşünme serbestimiz bir de bu yandan elimizden alındığından öğrenci kalmaya devam ediyoruz bir miktar erkek cinsiyetinden insan olarak.... ben de burda madem öğrenciyim diyerek ve bütün heyecanlı çömez öğrenci arkadaşların aleyhine olarak yarışmalara katılarak yaşamak gibi bir yol bulunduğunu ilan etmek istiyorum.. ülkemizde ufak da olsa bir gelir kapısı olacak kadar çok yarışma açılıyor artık farkında mısınız? bir de bir miktar kafanız çalışıyorsa -kapasiteliyseniz- para kazanmamanız için bir sebep yok, ayrıca bu tarif edilen yol piyasanın sahte ahlakiliğinen daha ahlaksızca olmayacaktır emin olunuz ki eğer ahlak diye bir şey olsa idi ise...
doma offline   Alıntı Yaparak Yanıtla