merhaba.. ben 3dsmax4,0, poser4, ulead 3d, bryce4, ulead media studio, ulead film studio, lumiere, premiere, morpher photoshop gibi programları ileri düzeyde kullanıyorum... iddia ediyorum ki matrix in yüzde 90 nını yeniden çekerim..
ukala falan zannetmeyin beni.. amacım şu; reklam sektöründe çalışan bir vatandaş olarak görüyorum ki, ülkemizde ileri düzey grafik yapan eleman sayısı az ve keşfedilmemiş çok.. sektör ihtiyacıını yurtdışında karşılıyor.. filmler sanki bir kamera ve iki üç ışık ile çekilmiş renk yok.. amerikan filmleri ile teknoloji açısından fark var denemez çünkü rakip olmaktan bile uzak.. bence bu işle ilgilenen insanlar olarak birbirimizle iletişim kurmalı ve ülkemizi bu alanda öne taşımalıyız ve şahsi olarakda hakettiğimiz değeri almalıyız.. yapabileceklerimiz arasında film çekmek, klip hazırlamak, ufak çaplı bir şirket kurmak var.. benim elimde yeterli imkan var bu tür şeyler için... aynı zamanda müzik yapımı ilede ilgileniyorum.. eğer yakından tanımak isteyenler varsa, video, mp3, fotoğraf ne isterse gönderebilirim, yeterki birbirimizden ve yapabileceklerimizden haberimiz olsun.. mail; karakedi@veezy.com