|
...
doğruyu söylemek gerekirse ben haberi duyunca çok panik oldum. hatta haberi şöyle bir verip geçiştirmeleri beni iyice paniğe sevketti diyebilirim. bazı konularda duyarsız olmamızın başımıza bugüne kadar ne belalar açtığını düşünecek olursak bu hepimizi paniğe sevketmeli. evet, belki de gerçekten bir halatın kopması hiçbir sorun teşkil etmiyordur. ama nolursa olsun birilerinin çıkıp bunu uzun uzun halkımıza açıklaması, insanları bu konuda iyiden iyiye bilgilendirmesi gerek. nolursa olsun en doğru şey bunu örtbas etmek mi sizce? paniğe yol açmamak için bu olayı kenara köşeye itmek mi? halkı bilinçsiz bırakmqak her konuda başvurduğumuz yegane yol. bence doğru olanbu değil. insanları paniğe sevketmemenin yolu bu değil. babalr gibi çıksınlar, bu sorun teşkil eder veya etmez desinler. sorun teşkil ediyor köprüyü trafiğe kapatalım desinler. insanların 5 saat köprünün üzerinde beklediği o gün hala köprü geçiş ücretini almaya devam edenler, gerekiyorsa köprüyü trafiğe kapamasını da bilsinler. ya da yok bu sorun teşkil etmez çünkü... diye açıklamada bulunsunlar ve hepimizin yüreğine su serpilsin!!!
|