Tek Mesaj Görüntüle
Eski 14-06-2008, 14:18   #255
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 53
Son 11 mesajı yeni onayladım. Allah'ın da bizim harcamasını isteyen 243 numaralı mesajdan bu mesaja kadar olanlarını yani.

İnanın ne yazacağımı şaşırıyorum. Her defasında tek diyebildiğim Arkiv'in Türkiye ortamının yukarıdaki şahsiyetlerinin pek çoğu için üç numara büyük olduğu. Açıkçası bu mesajlarla karşılaştığım, bu düzeysiz kullanıcılara Arkiv'i yarım da olsa açtığımız için Arkiv'i kirlenmiş hissediyorum.

T.C. Kimlik Numarası'nı neden istediğimizi biraz daha düzeyli ve en azından sadece bu konuyu okumamış olmalarından dolayı bilmeyerek soran kullanıcılara konu içinde verilen cevapları okumalarını öneririm.

Arkitera'nın "kim" olup da T.C. Kimlik Numarası'nı isteyenlere, bunun için "kimse" olmaya gerek olunmadığını, ayrıntılar için konuyu okumalarını ve burada kirlilik yaratana kadar T.C. Kimlik Numaraları'nı bize vermemelerini, kimsenin onları zorlamadığını, Arkiv'in onlarca alternatifi olduğunu, o alternatiflerin hiç bir şey istemeden bu GB'larca büyüklüğündeki bilgi bankasındaki bilgileri sizlere sunduğunu, oralarda aradıklarına daha kolay ulaşabileceklerini söylemek isterim.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla