Tek Mesaj Görüntüle
Eski 10-06-2008, 08:24   #39
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 53
Alıntı:
Orijinal metin AZMİ AÇIKDİL tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Aysenduman'ı kınamıyor, Arkitera'nın daha duyarlı olmasını istiyorum.. Akvaryum otel, oteller şehri İstanbul'a ve Türkiye'ye hayırlı olsun ! Bakımsız tarih, mezbelelik sınıfına girdiyse, vah mezbele Anadolu'ma.
Siz yazılanları okumuyorsunuz sanırım. Okumanız için üç önceki mesajı yeniden ekliyorum:

Alıntı:
Sayın Ayşen Duman,
Böyle bir çıkarıma nereden vardığınızı çok merak ediyoruz.

Güncel gazetelerde sadece bu konuyla ilgili değil bütün güncel gelişmeler ile ilgili çıkan haberleri ilgili konu başlıklarına çoğu kez yorumsuz bir şekilde ekliyoruz. Bu şekilde yapılmasının sebebi taraf ya da tarafsız olduğumuzu göstermek ya da "yaşasın orada bir otel yapıyorlar" demek değil bakın bu konuyla ilgili bu gelişmeler yaşanıyor demek için.

Kaldı ki Beşiktaş'ta olan bitenler konusunda memnun olsak bu sekilde bir başlık açıp, Köşe Yazısı yayınlayıp üzerine konuyla ilgili birde haber yapar mıydık?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla