|
Selam ; evet evdeki hesap uymadı... gittiğim cafedeki makinalarda win 98 yuklu ve v-ray sanırım desteklemiyor. bir mesaj gelmiyor fakat donup kalma olayı var.
Bir cadeyi daha denedim makinalar 2.4 ghz ve 1.3 dk. da yaptı ,
aslında o dediğin ayarları bir denemem gerekicek. yanlarda boşluk olmasını istemem doğrusu...
Bir başka gerçek ise sahnedeki en ağır yapının bitkiler olması. rpc kullanmak istedim fakat o kadar rpc yi render için hazırlaması çok daha uzun sürüyor ve bitkisiz renderda farklı bir render süresi almıyor.
render çözünürlüğü 512x341 fakat premier de pal dv formatında birleştiriceğim. vcd ile nasıl tepki vereceğini bilmiyorum sanırım bir test etmem gerekicek.
Premiedeki sorun ise 30 karelik bir animasyonu framelere ayırdım ve paintshopun o kendine has efektlerini batch process ile kullandım(color balance i muhteşem) sonra frameleri premiere attığımda ise her kareyi 6 şar saniye gösterdi yani aslında bir saniyeyi geçmeyecek bir animasyonu 3 dakika gösterdi (slideshow gibi).
Output da değil work area da böyle oluyor ki export edildiğindede aynı şey olucaktır...
S-vcd için daha buyk kareler almam gerekmiyor mu?o halde svcd...
Ben birazdaha kurcalayım , tekrar sorularla dönmemem dileğiyle , teşekkürler.
|