Tek Mesaj Görüntüle
Eski 07-06-2008, 13:45   #248
freemust
Forum Üyesi

Anlamıyorum

Alıntı:
Orijinal metin alikutlu1982 tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Konuda yer alan yazıların tümünü okuduktan sonra,arkiteraya insanların sadece bilgi almaya geldiklerini,paylaşma gibi bir niyetleri olmadığını gördüm ne yazıkki.
Yıllardır insanların güvenini kazanmış bir site yönetimi için söylenmedik söz kalmamış.Onların bilgilerinden faydalanırken güzel,onlardan iyisi yok.
Ama ne zamanki istediğinizi alamıyorsunuz,onlardan kötüsü yok.Bu zihniyet sürekli diğer insanlara muhtaç kalmanın zihniyeti.Lütfen üretirken,esinlenmekle yetininiz.Arkitera,tek mesajını buraya protesto yazan üyelerden ibaret değildir.
Yeni sistemden ötürü yönetici arkadaşları kutluyorum.
Neden mesajımı art niyetli olarak goruyorsunuz anlamadım. Site hakkında "işe yaramaz, yada beş para etmez" demişim gibi hissettim. Cümlelerimde hakaret içeren hiçbir ifade yok, dikkat ediniz.

Bahsettigim şey sadece üyelikten ayrılma konusunda sitenin eksiği olduğuna dair bir uyarıydı. Site lisanslı vbulletin programini kullanıyor ve bu programla bahsi geçen konuyu yapmak çok kolay. Ve site de birkaç hesap açılarak sitenin kullanıcı sayısının şişmesini de onleyeceği kesin.

Siteden ayrılmak istememin paylaşmayı bilmedigimle, paylaşmak istemediğle alakasının oldugunu nereden biliyor sunuz ki? freemust - freemust's Home Page adresini inceleyiniz lütfen. Bunun en dogal hakkımın oldugunu düşünüyorum.

İşin kötüsü de, -herhangi bir şekilde küfürlü mesaj- yazmakta başka siteden ayrılmanın bir yolunu bulamamış olmam. Nasıl oluyor da; site yöneticileri istediginde bir arkitera üyesini atıyor ama bir arkitera üyesi bunu istediginde, bu kişiye yukarıda yazan sozler soylenebiliyor anlamıyorum.
freemust offline   Alıntı Yaparak Yanıtla