Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-06-2008, 22:22   #112
cureyen
Arkitera Üyesi

Ankara
Mimar
cureyen is on a distinguished road
Alıntı:
Orijinal metin alpart tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Sayın Cureyen;

Daha önce bana gönderdiğiniz bir mesajda öğrencilerinizin olduğundan bahsettiniz,bu da akla akademisyen olduğunuzu getiriyor.Bence anlatamıyorsunuz ne demek istediğinizi,redrapsody kendisi kışkırtıcı olduğunu söylüyor siz anlayamıyorsunuz,itirafı anlayamıyorsunuz.
Bir projeye "yalan" diyerek tamamen politik ve ucuz söylem yaparak mahalle kavgasını siz başlatmak istiyorsunuz.Ayrıca "ben yorum yaptım ama niye yaptım" diyerek söylenenleri anlayamayacağınızı baştan kabul etmişiniz,anlamak gibi bir niyetinizinde olmadığı belli.
Süreçlerin ne olduğunu biliyoruz,öğrencilik devresini atlattık efendim,siz öğrencilerinize öğretin bunları..
Eksik söylüyorsunuz çünkü derdiniz başka! Evet öğrencilerimden bahsettim özel mesajda çünkü ilk yazımdan bana özelden yanıt verdiniz. Özel yanıta verilmiş (yanıtla) seçeneğinden doğmuş bir sonuctur ki, size de yazılmıştır ''neden özel mesaj?'' diye...
Siz de bilirsiniz ki (herkes bildiğine göre...), her mimarlik okuluna serbest mimarlar çağrılır. Kayseri Erciyes mezunu olduğunuza göre sizin de yakından biliyor olmanız gerek çünkü yakından biliyorum. Üstelik o mesajda ofiste süren işlerden sözetmişim ki anlamamak için ''siz'' olmak gerek!
Sizin ipe sapa gelmez yanıtlarınıza bile bu ortamda mimariniz(!) üzerinden yanıt veriliyor.
Ayrıca ''bedava çalıştırdıkları öğrencileri'' için akademisyenlerin ellerini sıkıyorum.

Bu arada merak ettim, ''kazandığınızı'' söylediğiniz teklifçileri kimdir? Emek karşılığı ödenen nedir? Seçici kurul kimlerdir?

Ve dahası, Kayseri İç Kalesi yarışmasına girdiniz mi? (yanıt vermek zorunda değilsiniz elbette)...
Ve siz mimar mısınız? Yoksa birileri bizimle dalga mı geçiyor?
cureyen offline   Alıntı Yaparak Yanıtla