|
...
Hiçbir yerde akademisyen olduğumu yazmadım, söylemedim. Hele ki size ''ahlaksızsınız'' hiç demedim. Sadece meselelere yasal açıdan bakarsak yanılırız, mesleki faaliyetin ahlaki yanı da var ve çok önemli dedim! Başından bu yana, yanlış yanıtlar veriyorsunuz! Tartışmanın zeminiyle oynaya kalkıyorsunuz ve beceremiyorsunuz dahası. Tıpkı doğru anlamayı beceremediğiniz gibi.
Size birşeyler anlatmaya çalışmak ne kadar zor ve ne kadar boşunaymış. Siz anlamak istemiyorsunuz. Tartışmayı konu üzerinden alıp, kişiler üzerine taşımaya uğraşıyorsunuz. Redrapsody'nin yazdıklarında ''kışkırtma''ya ilişkin hiçbir ize rastlamadım, yeniden yazma nedenim de o değil. Sadece insanı çileden çıkarmaya yetecek ölçüdeki anlayışsızlığınız! Terörize ediyorsunuz, sokak kavgasındakine benzer biçeminiz. Bizler burda eleştiriyoruz. Acımasız da olabilir, olumlu da olumsuz da.
Ucuz mahalli politikacı ağzıyla yazıyorsunuz, yersiz alkış bekliyorsunuz.
Şu ana kadar değinmediğim ama bilmenizde yarar olacağını düşündüğüm başka bir konu: Çizmek, konu üzerinde oluşan ilk fikirden, işletmeye alınmaya kadar olan sürecin yalnızca bir parçasıdır. Çizmekle ifade edilmemeli tasarımlama ve maddileşme süreci.
Neyse arkadaşım, sana iyi alışlar,yapışlar ve kavgalar. Söylenecek çok şey yok sizin için!
|