|
sayın alpart;
Kışkırtmam sizi buralarda yazmaya sevk ettiyse ne mutlu bana. Ben 'rencide etmek' ve 'kışkırtmak' arasındaki farklılığı biliyorum enazından. Aşağılayıcı ve insanın kişiliğine yönelik saldırılar yapan sizsiniz. Bunun üzerine hala devam ediyorsunuz saldırmaya, tasarımcının tasarımını çocuğu gibi sahiplenmesi kabul edilebilir ama bunun bukadar kişisellertirilip Kayseri piyasası içinde bazı mimarların yaptığı tartışmalar düzeyine çekilmesi benim en son yapacağım şeydir. Dünya küçük, bakarsınız biryerlerde karşılaşırız , durumu birbirimizin yüzüne bakamayacak duruma getirirsek hiç medeni olmaz bence. Ben kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim birşeyi başka yerde söylemiyorum, içim rahat o konuda. Şu sıralar sürekli gezmem gerekiyor bu yüzden Kayseri'de veya başka biryerde uzun süre bulunamıyorum. Askerlik ve sistemden kaynaklı diğer süreçlerimiz tamamlandığında elbette sizin merakla beklediğiniz 'fikirlerimizi' ortaya koyacağımız yerler olacak. Ozaman da siz yaparsınız yorumlarınızı. Fakat Türkiye şartlarında arkanızda bir güç yokken bunları yapmak biraz uzun bir süreç gerektiriyor taktir edersiniz ki. Mimarın yarışmalarla adını duyurması, ayakta kalması ve mücadele etmesi gerekiyor... yada gerekmeyebiliyor işte, herkesin süreci birbirinden farklı...
En son RedRapsody tarafından düzenlendi : 02-06-2008 12:28
|